Rodič v sieti!

V dnešnom digitálnom veku je úloha rodiča dôležitejšia než kedykoľvek predtým. Každodenné používanie technológií našimi deťmi prináša nové výzvy a otázky, s ktorými sa musíme ako rodičia vysporiadať. Ako zabezpečiť zdravé online prostredie pre naše ...more

About the Show

V dnešnom digitálnom veku je úloha rodiča dôležitejšia než kedykoľvek predtým. Každodenné používanie technológií našimi deťmi prináša nové výzvy a otázky, s ktorými sa musíme ako rodičia vysporiadať. Ako zabezpečiť zdravé online prostredie pre naše deti? Ako ich viesť k zodpovednému a etickému používaniu internetu? V našich epizódach vám prinášame odborné rady, skúsenosti a praktické tipy, ktoré vám, dúfame, pomôžu zvládnuť tento dynamický svet.

Podcasty pre vás pripravuje organizácia VIAC – Inštitút pre podporu a rozvoj mládeže v rámci programu Digitálneho aktivizmu z grantovej schémy koordinovanej nadáciou Fundacja TechSoup.
Podcasty nám moderoval Mgr. Juraj Janček, psychológ a pracovník CPP Námestovo, ktorý svojimi odbornými poznatkami a skúsenosťami prispel k inšpiratívnej diskusii.